fbpx

Beautysalon My Way

Massages

Ben je even helemaal toe aan ontspanning?  
Bij Beautysalon MY WAY bieden we ook heerlijke ontspannende massages aan!

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden neem snel contact op 06-50848965

Everyone’s beauty in there own way.

Even helemaal kunnen ontspannen door het ondergaan van een massage.

We vergeten meestal om voor onszelf te zorgen en rennen maar door. Juist een massage zorgt er dan voor dat de productie van stresshormonen wordt verminderd. Bij bijvoorbeeld stress of zorgen geven we veel aandacht aan onze gedachten in het hoofd met allerlei lichamelijke klachten als gevolg. Aanraking is misschien wel de oudste manier van genezen en dat is niet voor niets. Door de aanraking wordt je weer bewust van je lichaam en ga je weer voelen. Geef je lichaam de kans om te ontspannen en los te laten. Een massage bevordert de bloedsomloop, de doorstroming van het lymfestelsel en de doorstroming van het energetisch systeem. Mede hierdoor heeft een behandeling een sterk vitaliserende werking. Er komen afvalstoffen vrij en het ontgift het lichaam. Het gevolg is een diep gevoel van ontspanning. De eenvoudigste massage kan al leiden tot herstel van de evenwichtstoestand en zal je helpen bij hoofdpijn, nekklachten, duizeligheid, concentratieproblemen, rugklachten, last van vermoeide of pijnlijke benen of bijvoorbeeld vermoeidheidsklachten. Maar ook bij emotionele klachten, depressie of rouwverwerking kan een massage een geweldige ondersteuning zijn.

Massages zijn ook zeer geschikt voor kinderen. 

Denk er bv eens aan wat het bij kinderen kan doen die om welke reden dan ook druk zijn, in bedplassen, angstig of verdrietig zijn. Onderschat de resultaten van een ‘eenvoudige’ massages bij kinderen niet. Bij kinderen duurt een massage vaak korter omdat een kind het snel te lang vind duren. Dat betekent zeker niet dat een massage bij kinderen dan ook minder werkt, in tegendeel zelfs. Het mooie is dat kinderen veel sneller reageren op massages. Dus het zal net zo effectief of misschien wel effectiever zijn.

Voetreflexmassage:

Voetreflexmassage is een behandelingsmethode die door middel van massage de gesteldheid van het hele lichaam bevordert. Blokkades in het hele lichaam kunnen vaak onder de voet worden geconstateerd. Door een massage kunnen afvalstoffen weer worden afgevoerd en voedingsstoffen weer makkelijker worden aangevoerd. Voetreflextherapie een zeer doeltreffend middel voor allerlei geestelijke en lichamelijke klachten.

Ontspanningsmassage:

Even relaxen.

Even een moment voor jezelf. Tijdens deze massage wordt, voor zover de tijd dit toelaat, je hele lichaam op een rustige manier met olie gemasseerd. Mag de druk van jou wel iets harder, of juist zachter of heb je klachten waar je graag wat extra aandacht wil? Geef dit gerust aan. Ik zal hier zeker rekening mee houden. 

Cupping massage:

Dit is een massage gegeven met bewegende siliconen cups. Bij het vacuüm trekken van de cups stimuleer je de doorbloeding en zuig je als het ware de toxines (gifstoffen) en spierkrampen naar het huidoppervlak. Je zal hier zeker geen bloeduitstortingen van krijgen. In tegenstelling van wat vaak gedacht (of gedaan) wordt is het niet nodig dat deze massage pijnlijk is. Deze massage wordt bij voorkeur gegeven in combinatie met massage met de handen voor een fijne afwisseling. In de Chinese geneeskunst wordt cupping al eeuwenlang uitgevoerd.

Vlindermassage:

Vlindermassage is een hele zachte, extreem ontspannende massage van de rug, waarbij dezelfde beweging steeds herhaald wordt. De vlindermassage richt zich op de ruggenwervel. Hier komen alle zenuwbanen samen. Met deze massage prikkelen we deze banen met een diepe ontspanning en balans tussen lichaam en geest als gevolg. Probeer maar eens wakker te blijven. De massage voor diepe ontspanning, rust, loslaten, geborgenheid, vermindering van stress, pijn en spierspanning.

Indiase hoofdmassage
(op de tafel):

Stress, boosheid en angst slaan zich vaak op in hoofd, nek, schouders en gezicht. Met een hoofdmassage wordt de opgeslagen spanning weggemasseerd. Een heerlijke massage bij slapeloosheid, gezond en glanzend haar, kaalheid, het bevordert nl de haargroei, een stralende gezichtshuid, vermoeidheid of hoofdpijn.