Beautysalon MY WAY behandeld met de Soprano Titanium laser.

Dit is het nieuwste, meest effectieve en veiligste laser apparatuur van dit moment.

Intake gesprek

Kom langs voor een gratis intake gesprek, dan zul je zelf ervaren dat dit the right way is om van je ongewenste haren af te komen. Samen stellen we een persoonlijk en eerlijk behandelplan op die bij u past. In dit gesprek bespreken we wat u kunt verwachten en worden de procedures uitgelegd. Houd er rekening mee indien u direct wilt starten, u gedurende het traject alleen mag scheren.

Aantal Behandelingen

Het aantal behandelingen hangt af van de zone die u behandelt wilt hebben, het haartype, huidtype en haarkleur. Er worden gemiddeld 6-8 behandelingen geadviseerd om een goed resultaat te bereiken.

Het verwijderen van ongewenst haar is al eeuwenlang een wens van veel mensen. Daarbij wil men het liefst dat het haar zo lang mogelijk wegblijft. Dat bleek tot voor kort lastig. De nieuwste ontharingsmethode van Alma is baanbrekend en een eenvoudige, eenmalige oplossing voor werkelijk effectieve haarverwijdering. De Soprano Titanium benut de voordelen van drie gecombineerde golflengten. De unieke, geleidelijke verhittingsmethode schakelt de haarzakjes op effectieve wijze uit, maar voorkomt schade aan de omringende huid. Gelijktijdige contactkoeling voorkomt brandplekjes en maakt de behandeling aangenamer. Of u nu een lichte, donkere of gebruinde huid hebt en fijn of grof haar, de veilige ontharingsoplossingen van Alma behalen optimale resultaten voor alle lichaamsdelen met behandelingen die veilig, snel en – gelukkig – nagenoeg pijnloos zijn.

Ons doel is om u zo snel mogelijk van uw ongewenste haartjes af te helpen. Dit doen wij op een eerlijke manier met het juiste programma wat het beste bij uw huidtype past.
Voordelen

  • Geschikt voor ALLE huidtypen
  • Snelste en meest krachtige laser
  • Effectiever dan IPL en uiteindelijk goedkoper
  • Geschikt voor zowel grote en kleine oppervlakten
  • Ontwikkeld voor definitief haar verwijderen