Bij Beautysalon MY WAY kunt u ook terecht voor Spray Tannig

Wil je direct een bruine kleur zonder je huid onnodig te beschadigen? neem snel contact op 06 15892914

BRUININGSBEHANDELINGEN

Van verschillende niveaus van hydratatie tot aan bruining in de natuurlijkste tinten. Wij zijn er om jouw bruiningservaring naar een hoger niveau te tillen.

Omdat we voor iedereen de geschikte bruining willen hebben werken wij met verschillende soorten bruiningskleuren en verschillende verzorgende ingrediënten in de bruining. Ieders huid is anders en daarom kijken wij wat bij jou past. Onze luxe cabine is voorzien van een goed ventilatie systeem, dit voorkomt overspray en zorgt voor een schone lucht.

Caramel Tan

Caramel is niet te licht en niet te donker en perfect voor mensen die op zoek zijn naar een klassieke, zonovergoten, gouden teint in slechts een uur.
Voor een natuurlijk goudgebruinde huid.

Moroccan Tan

Moroccan een intensief hydraterende bronzingbehandeling verrijkt met arganolie om zelfs de droogste huid te transformeren en te voeden, voor een superdonkerbruine teint.

Workout ready

Workout ready is gemaakt om de tan langer te behouden ondanks het harde werken in de gym. Het is een uniek product dat transpiratie door de kleur heen laat gaan, in plaats van het op te nemen. Gemaakt met cafeïne en guarana om de bloedtoevoer te stimuleren.

Perfect Bride Tan

Dit is jouw speciale dag, met de speciaal ontworpen, intensief hydraterende, pH-uitbalancerende, middelhoge bronzing spray tan. Perfect bride is een natuurlijk geurende bronzer en zorgt voor een glamoureuze teint. Je trouwdag verident niets minder.

Tips voor het bruinen

Voor

Exfolieer en hydrateer
24 uur voor je behandeling, volledige lichaam met een scrub behandelen.
Met aandacht voor elleebogen, knieen, enkels en andere probleemzones goed scrubben.

Scheer minstens 24 uur voorafgaand aan de behandeling.
Hierdoor hebben de porien de gelegenheid te sluiten. Als je deze periode niet aanhoud, kan er stipvorming komen op de huid.

Breng op de dag van de afspraak geen moisturizer,
parfum, deodorant of make-up aan.
Dit kan er voor zorgen dat de bruining zich niet gelijkmatig ontwikkeld. Het beste is na het douchen naar uw afspraak te komen.

Na

Draag donkere, los zittende kleding.
Strakke kleding en ondergoed kunnen vlekken veroorzaken.
Dus ook losse schoenen raden wij aan.

Hydrateer elke dag na het aanbrengen van de zelfbruiner.
Er zijn ook speciale bodylotions in de salon te koop om de bruining langer mooi te houden.

Exfolieer na dag 5 dagen met een zachte bodyscrub.
Na dag 5 kan de bruining wat vlekkerig gaan worden op sommige plekken. Na een lichte bodyscrub word de bruining weer mooi egaal waardoor je er weer langer plezier van heb.