Endermologie behandelingen zijn er ook speciaal voor tijdens de zwangerschap of na een bevalling!
Deze behandelingen zijn precies afgestemd op wat je huid juist dan het meeste nodig heeft!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden neem snel contact op 06 15892914

Je Lichaam Na Een Bevalling

Een zwangerschap van negen maanden, een bevalling, het kraambed en niet te vergeten de gebroken nachten als je kleine wereld wonder er eindelijk is. Het is allemaal een heftige verandering voor je lichaam. Daarvan herstellen kost veel tijd en energie. Naast dat het een mentale uitputtingsslag is, kun je ook last krijgen van diverse lichamelijke klachten, een buikje, opgerekte huid of wat extra kilo’s die blijven ‘plakken’.

Bereidt je dan ook altijd goed voor op de zwangerschap, de bevalling én op wat daarna komt! Er is vaak niet alleen maar een roze wolk.

Je lijf heeft hoe dan ook te voorduren van een zwangerschap. De één zal (veel) meer last hebben dan een ander maar een zwangerschap gaat meestal hand in hand met gewichtstoename. Afvallen na de bevalling geeft niet altijd het gewenste resultaat: je valt namelijk overal af, ook op plekken waar je het volume juist graag wilt behouden.

Endermologie geeft de huid zijn stevigheid terug zodat je enkel omvang verliest op de plekken waar jij dat nodig vindt.

Buik, middel, billen en dijen hebben tijdens de zwangerschap vet opgebouwd met vaak meer cellulite als resultaat. Behandelen met endermologie® egaliseert de ‘sinaasappelhuid’ en de natuurlijke productie van collageen, ook elastine wordt gestimuleerd waardoor de huid weer steviger wordt. Het Young Mum Treatment van 30 minuten is een prachtig ondersteunend programma om weer zo snel mogelijk ‘in shape’ te komen.

En dan het slaapgebrek en een onregelmatig eetpatroon die kunnen zorgen voor een doffe huid en donkere kringen onder de ogen. Vul je Young Mum Treatment behandeling aan met een Glow gezichtsbehandeling met LPG® en geef jezelf een prachtige complete behandeling. Door de glow gezichtsbehandeling met LPG® worden gifstoffen afgevoerd, poriën verkleind en verdwijnen sporen van vermoeidheid. Een goed doorbloede huid zorgt voor die frisse blik die je kent van vóór de bevalling.

Breng je de huid en lijf met endermologie® weer helemaal in balans.

Ontwikkel je eigen Beauty routine

Met alleen behandelen heb je de oude jij nog niet terug. Voor het lichaam, de huid en algehele welzijn is het belangrijk om (weer) gezond te gaan eten, genoeg water te drinken, voldoende te slapen en jezelf zo af en toe wat me-time te gunnen. Lees een tijdschrift, zorg dat je voldoende buiten komt voor de aanmaak van vitamine D of trakteer jezelf op de huidverbeterende producten van LPG®. LPG® biedt een Firming Contour Fluid aan die je aanbrengt voor een strakkere huid. De Body Shaping Gel smeer je zowel in de ochtend als de avond, zodat deze 24 uur zijn werk kan doen. Combineer je deze met de 14-day LPG® Express Day & Night Orange Peel STOP dan verminder je de verschijning van cellulite én slaap je als een roosje door de ontspannende geur van citroenbalsem.

Litteken behandelen na keizersnede

Heb jij een keizersnede gehad? Dan is het van essentieel belang om je huidweefsel te mobiliseren om de genezing te stimuleren. Een litteken dat slecht heelt kan je op den duur gaan storen en pijnlijk zijn of blijven. Sterker nog, verklevingen kunnen ervoor zorgen dat je organen minder goed functioneren. Door het litteken met endermologie® te behandelen worden weefsels ontlast, verklevingen voorkomen en wordt een goede genezing gestimuleerd.

** Na 12 sessies: gemeten verlies van tailleomtrek tot -5,2 cm. **na 3 sessies: 67 % van de vrouwen merkt dat hun cellulite werd geëgaliseerd.

Wil je meer weten over verschillende behandelingen met LPG? Vraag ons er gerust naar.