fbpx

Beautysalon My Way

Gezichtsverzorging met LPG

Ook verzorgen wij heerlijke gezichtsbehandelingen met Endermologie.
De behandelingen worden speciaal afgestemd op uw huid en wensen.
De ultieme behandeling tegen huidveroudering en verzakking van de huid.
Wij werken vooral met de skincare van LPG, producten van hoge kwaliteit!

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden neem snel contact op 06 15892914

Everyone’s beauty in there own way.

Zichtbare resultaten vanaf de eerste sessie

Doen anti-rimpel crèmes niet wat ze beloven en wil je rimpels graag een heel stuk verminderen? Met de zeer effectieve anti rimpel behandelingen met endermologie hebben we iets moois in huis gehaald. Een behandeling met een zichtbaar effect vanaf de eerste keer en gecombineerd met mooie de verzorgingsproducten van LPG geef je je huid een enorme opkikker. Ook kan je met endermologie littekens verminderen en de behandelingen zijn ook nog eens heerlijk ontspannen en 100% pijnloos.

 • De rimpels verminderen

Doordat de huid haar dichtheid verliest en verzakt, ontstaan rimpels en plooien, voornamelijk op het gezicht, de hals, het decolleté en de handen.

 • De teint verhelderen

Stress, vervuiling, slaapgebrek of tabak zijn allemaal factoren die de huid dof maken. Hierdoor verliest de huid haar glans en de teint wordt onregelmatig.

 • De huid verstevigen

De huid verliest haar stevigheid en verzakt. De gezichtsovaal verliest haar stevigheid en veerkracht, de neus- en kinplooien (lachrimpels) worden dieper, de oogleden verslappen.

 • De dubbele kin verkleinen

Een dubbele kin treft zowel mannen als vrouwen van alle leeftijden: het vervormt de gelaatstrekken en belast het gezicht.

 • Littekens

Met een intensieve, pijnloze reeks behandelingen kunnen littekens verminderen en minder vurig van kleur worden. De resultaten zijn verrassend!

 • Welzijn

Ontdek onze exclusieve verzorgingsprogramma’s voor een ongeëvenaarde efficiëntie en ontspanning.

Bij ons kan je terecht voor een gezichtsbehandeling met LPG met als doel rimpels op te vullen, de huid te verstevigen en contouren van het gezicht te verbeteren. Hierbij krijg je een:

 • endermologie® treatment voor het gezicht
 • Milde fruitzuur peeling
 • Hyaluronic / collageen LPG® facemask
 • Handcare treatment of voetmassage naar keuze
 • Aan te vullen met een post-care eye contour oogmasker voor een direct gladder effect. Dit oogmasker vult rimpeltjes op en verstevigt de huid rond de ogen intens. Gaat gezwollen ogen en donkere kringen tegen.

Of vul je gezichtsbehandeling aan met een uitgebreide decolleté behandeling en decolleté masker extra.

Ook is het mogelijk om alleen een bepaalde zone van het gezicht te behandelen. Denk bv aan een eye, lip, voorhoofd of wangen treatment. Vraag ons naar de mogelijkheden.